Choď na obsah Choď na menu
 


Iran

9. 2. 2019

Krajina ktorej sa boja alebo naopak krajina plná historickych a krásnych pamiatok tak presne sa dnes budeme baviť o Irane. 

Od prvého momentu čo som vedela o Irane som si ju zamilovala.Nádherne historicke pamiatky a to čo sa o nej vraví môže z jednej časti byť pravda. Z druhej časti je plna milích a skromnych ľudí 

príbeh jednej cestovateľky:

Aké prekvapko to pre mňa bolo, keď som cez Couchsurfing našla babu, ktorá súhlasila s tým, že nás ubytuje a napísala mi, že: “Janka, pridaj si ma na Whatsappe a na FB”. A ja že čoooo hmmm okiiii pridám. V hlave mi lietali otázky typu: “vy máte povolený FB a whatsapp? Možno je len z bohatej vrstvy a má výsady aké bežní ľudia nemajú”

Aká hlúpa som bola. Aj napriek tomu, že som prečítala X kníh o Blízkom východe a považujem sa za osobu, ktorá je scestovaná a trochu zbehlá v geopolitike Blízkeho Východu, som to mala v hlave totálne zle. Jasné, vedela som, že v Iráne je mier, že je to krásna krajina – inak by som si ani nekúpila letenky

 a preto môj osobný názor je, krajinu skôr treba spoznať a neskôr komentovať a tu mate pár záberov z Iranuiran-1011992634.jpgiran-2.jpgiran-3.jpg.